12. jan, 2013

Restaurant: Screaming beans

http://screamingbeans.nl/corporate/

 

Wij serveren perfecte koffie, exclusieve wijnen en gastronomische gerechten. Van ’s morgens vroeg, tot ’s avonds laat, zeven dagen per week. Onze barista’s, sommeliers en chef staan te springen om hun passie en kennis te delen met iedereen die houdt van pure en geraffineerde kwaliteit voor een vriendelijke prijs.

Onze exclusieve wijnen zijn geselecteerd op basis van smaak en kwaliteit. De wijnkaart bestaat uit een unieke mix van gevestigde namen en door ons ontdekte, minder bekende juweeltjes. We sourcen, selecteren en serveren onze eigen koffie, in samenwerking met Trabocca in Amsterdam. Chef Hugo Engels creëerde een moderne gastronomische kaart, waarbij seizoensproducten en verse ingrediënten centraal staan.

Het bieden van de ultieme belevenis aan onze gasten is waar we ‘s nachts wakker van liggen, niet de koppen koffie die we drinken. Daarom werken we nauw samen met de beste producenten en leveranciers, én trainen we zelf ons talentvolle en toegewijde team aan de Screaming Beans Academy.

Of je nu ‘s ochtend de perfecte kop koffie komt afhalen, met vrienden wilt genieten van een wijn & food tasting of gewoon zin hebt in iets lekkers op de late avond, we beloven je dat je zult genieten!

 

          Her-opening Hartenstraat

Coffee ~ Wine ~ Cusine

Eerste Constantijn Huygensstraat 35
1054 BR Amsterdam
+31 (0) 206160770