12. jan, 2013

Restaurant: Baut

http://bautamsterdam.nl/

Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk, tijdelijk en vooral: lekker eten. Dat is BAUT. Voor ieder moment van de dag en avond biedt restaurant/ bar BAUT een relaxte hotspots. Vanaf 13 oktober zijn we twee jaar lang, zeven dagen per week geopend voor ontbijt, lunch, borrel en diner; maar ook voor kunst, design, muziek en meer.

BAUT biedt een laagdrempelige gelegenheid voor de directe omgeving. Naast dat wij een ontspannen plek bieden aan de buurt werken wij zoveel mogelijk samen met locale partners.

De interior styling en kunstenaars zijn verzorgd door Sandra Planken, styliste en communicatie expert van PR8Concepts en Noun Amsterdam. Berlijnse sferen in combinatie met upcyling art en styling maken Baut hiermee tot een unieke bezoekersplek. De kunst welke ook daadwerkelijk onderdeel uitmaakt van de inrichting kan worden aangeraakt, gebruikt en gekocht. Meer informatie hierover is verkrijgbaar via info@pr8concepts.nl en NOUN-Amsterdam.

Donald Beekman van DBXL, afgestudeerd aan de Rietveld academie en geboren en getogen in Amsterdam, heeft specifiek voor Baut het logo en lettertypes ontworpen. Zijn grafische ductape stijl heeft daarnaast een prominent plek in de interieur styling gekregen dmv ductape kunst op diverse deuren en muren. Voor meer informatie over donald check: DBXL

Nog maar ca. 700 dagen open .