16. mei, 2015

Floor 17

'Taste with a view' bij Floor17

U vindt ons op de 17e etage van Ramada Apollo Amsterdam Centre. Floor17 creëert voor ieder moment van de dag een perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, diner of een signature cocktail. Meekijken in onze open keuken, genieten van de meest heerlijke wijnen en tekst en uitleg krijgen van de Chef en zijn brigade, vormen de ingrediënten van Floor17.

Onze keuken is puur, Frans / internationaal met het gebruik van lokale producten en hedendaagse technieken. Door de hechte samenwerking met onze leveranciers halen wij onze passie uit het creëren van een continue wisselend menu met de beste ingrediënten van die dag.

Uiteraard houden wij rekening met uw wensen en voorkeuren.

Laat u verleiden door de keuzes van Floor17 en natuurlijk het fantastische uitzicht. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen.

Met culinaire groet,

Team Floor17

 

Get a taste of the highlife bij Floor17 

 

Deze zomer is het Triple DDD – Drink, Dine & Dance – concept weer terug bij Floor17 Rooftop Terrace. Op 85 meter hoogte op het dak van Ramada Apollo Amsterdam Centre heb je een adembenemend 360⁰ view over Amsterdam. Verfrissende cocktails, smakelijke gerechten van de grill en heerlijke loungebanken aangevuld met lekkere beats door de DJ’s. Get a taste of the highlife bij Floor17!

 

De Rooftop Movie Nights zullen ook weer terugkeren bij Floor17, bekijk de beste films op het hoogste dakterras van Amsterdam met je vrienden of date! Check deRooftop Movie Nights agenda voor een overzicht van wanneer welke films draaien.