Baut-Zuid
BAUTZUID
Creatief, dynamisch, divers, toegankelijk, tijdelijk en vooral: lekker eten. Dat was BAUT en draait het ook bij BAUTZUID nog altijd om. Voor ieder moment van de dag en avond biedt restaurant / bar BAUTZUID een relaxte hotspot, zakelijk en privé.
Voor zes maanden zal BAUTZUID zeven dagen per week geopend zijn voor ontbijt, lunch, borrel en diner. Met onze nieuwe, en vooral ook grotere, locatie naast het Olympisch stadion biedt BAUTZUID nog meer ruimte voor kunst, design en muziek en beschikt het tevens over een groot terras.
CHEF
De keuken wordt geleid door chef Michiel van der Eerde, die zijn kennis en ervaring op deed bij Hoefslag, Bokkedoorns, Oudsluis, Het Amstel Hotel en andere sterrenrestaurants.
Na twaalf jaar eindverantwoordelijk te zijn geweest bij de horecaconcepten van IQ Creative: Envy, Nevy, Supperclub, Mazzo en Nomads heeft Michiel zijn droom verwezenlijkt. Nu, ruim 2,5 jaar verder, ook een succesvol BAUT te hebben geleid, krijgt zijn droom een vervolg met BAUTZUID.
Meest recente reacties
Je hebt je laten leiden door je zintuigen. Mooi Syl
Syl. Las zojuist dit verhaal, geweldig wat mooi geschreven en wat een mooie opbouw! Mijn complimenten. Sandra
Leuke blog!
Ja Jan Superstimulans :) happy girl